İzleyiciler

6 Mayıs 2012 Pazar

İLK YAZIM :)

Uzun süredir izlediğim bloglar  sayesinde nihayet cesaretimi toplayıp bende blog açmalıyım dedim ve işte burdayım. İlk yazımla karşınızdayım.Şuanda keşfetme aşamasındayım umarım kısa sürede bende keşfedilirim :) Önce kendimi tanıtmak istiyorum.Evli ve iki kız annesiyim kızlarım büyütüp o telaşı bitirdikten sonra kendim için bir şeyler yapma isteği artık gözardı edilemez bir hal aldı benim için.Yazma tutkusu çocukluktan beri vardı ve sevdiğim bir şey olmalıydı kısaca özetlersem çok iddialı değilim ama yazdıklarıma bir göz atarsanız sevinirim.
Son zamanlarda epeyce gelişme oldu hayatımda bir facebook sayfam var ve satış yapmaya çalışıyorum ilgilenen olursa bir göz atın derim!Sayfamın içeriği tesettür giyim.Bilindiği üzre son zamanlar da tesettür giyimi çok revaçta.
Böyle olmasıda bizim gibi tesettürlü hanımlar için oldukca iyi bir gelişme.Önceki yıllarda ne kadar sıkıntı çektiğimizi herkes bilir.Hatta iki yıl önce kardeşimin düğünü için aylarca kapalı kendi tarzıma göre kıyafet aradım bir çok girişimden sonra aradığımı bulabildim gördüğünüz gibi :))Buda düğünümüzden küçük bir kare..
İş olunca hem istediğim zevk alabildiğim hemde benim için eğlenceli olası gerekiyordu.Yıllardır eşime, yakın arkadaşlarıma, şimdide bir genç kız olan kızıma fikirler verip elimden geldiğince onları giydirmeye çalışıyorum.Ve neden bunu başkaları için yapmayayım ki dedim kendi kendime.Baştada dediğim gibi çook iddiam yok.Ama bu benim boş vakitlerimi değerlendirecek sadece.Ve sevdiğim bir şeyle uğraşma olacak, şimdilik ilk yazım bu kadar devamı ikinci yazımda.İnşallah